Despre noi

Societatea comerciala S.C. RAMSES S.R.L. a luat fiinta in 1991, profilul principal al firmei fiind proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de securitate si telecomunicatii, fiind autorizata de Inspectoratul General al Politiei Romane in acest sens.

Cei 31 ani de activitate ai firmei au adus importante realizari in domeniu, ce fac din firma RAMSES un partener de incredere, iar pozitionarile pe locul I in 2005, 2006, 2007, 2008, pe Locul II la nivelul judetului Neamt in anii 2001, 2002, 2004, pe Locul III in 2003 si pe locul 14 in Topul National al Firmelor Private in 2001 de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania fac din firma RAMSES un nume de referinta in domeniul sau de activitate.

Aceste rezultate sunt rodul unui bun management orientat catre client si a colaborarii echipelor noastre de proiectare, executie si service, avand ca scop final satisfacerea exigentelor clientilor nostri, in conformitate cu normele SR EN ISO 9001 : 2001, norme pe care firma noastra le satisface, dovada fiind certificatul nr. 1347 din 10.07.2006.

Compania noastra vine in sprijinul dumneavoastra, contribuind la crearea unor spatii de locuit, de lucru si de divertisment avand caracteristicile unei cladiri inteligente, ceea ce desemneaza un spatiu sigur, ergonomic si modern. Oferta noastra se adreseaza beneficiarilor: institutii publice, persoane juridice ce detin sedii de firma, birouri, spatii comerciale, depozite sau hale de productie, cat si persoanelor fizice: case, vile si apartamente.

Instalatii electrice

O investitie inteligenta este cablarea unui imobil inca de la inceputul constructiei cu sisteme electrice, de securitate si automatizari.

Supravechere video

Camerele video de inalta calitate permit supravegherea obiectivelor importante, aducand o securitate sporita pentru locuinta dumneavoastra.

Automatizari

Porti si bariere automate. Acces auto. Usi automate pentru garaj. Copertine retractabile (Pergole). Jaluzele exterioare electrice.

Grup electrogen

Vă asigură sursa de rezervă pentru sistemele de alimentare cu energie.

Videointerfonie

Veti avea posibilitatea de a vizualiza la orice televizor din imobil, prin intermediul camerelor de supraveghere existente, imaginea din poarta sau o imagine de ansamblu a tuturor camerelor video instalate.

Incalzire electrica

Incalzire electrica in pardoseala. Degivrarea cailor de acces a locuintei. Protectia acoperisurilor casei. Dezaburire oglinzi in locuinta.

Avertizare efractie

Datorita securitatii impotriva efractiei, locuinta va fi mereu protejata impotriva intrusilor.

Retea date-voce

Prin aceasta retea, se pot realiza comenzi pentru lumini arhitecturale si caile de acces auto/pietonale, din telecomanda. Vizionarea imaginilor de la camerele video se poate face prin sistemul TV existent si internet.

Sonorizare ambientala

Te poti bucura de muzica preferata folosind un sistem multiroom, atat pentru interiorul casei tale, cat si pentru gradina ta. Boxele de interior pot fi instalate pe perete sau tavan, iar cele de exterior sunt waterproof, de tip "Stone", avand forma unor pietre arhitecturale.

Avertizare incendiu

Imobilul va prezenta o securitate in plus contra incendiilor.

Statistici

ani

clienti

prints

websites

parteneri

angajati

  • Casa inteligenta BMS

    Compania Ramses a creat si dezvoltat conceptul de Casa Inteligenta, astfel prin controlul tuturor echipamentelor si utilitatilor locuintei, va ofera siguranta unei case futuriste si, de ce nu, locul bine meritat de stapan al propriului dumneavoastra confort.

  • HoReCa

    Implementam solutii complete pentru toate tipurile de afaceri din industria HoReCa. Acestea includ servicii de consultanta si proiectare, executie si mentenanta